Gerbiami tėveliai,

Sveikiname su šventomis Kalėdomis ir Naujaisiais metais!

Nėra geresnio meto kaip Kalėdos, kad galėtume Jums padėkoti.

Kartu su vaikučiais džiaugiamės Jūsų gerumu ir dovanomis.

,,Bitučių“ grupei- už kalėdines dekoracijas, žaislus, elementus žaislams.

,,Ežiukų“ grupei- už 15 vaikiškos patalynės  komplektų, 11 lavinamųjų žaislų, kalėdines dekoracijas.

,,Nykštukų“ grupei-  už popierių, už pagalbą sumontuojant naujas kėdutes, lėlių namelį ir kitus žaislus, už adventinį kalendorių, adventinius siurprizus.

,, Zuikučių“ grupei- už eglutę, 20 padėkliukų, kalėdines dekoracijas, ,,Žvaigždučių“ grupei- už kiliminę dangą, kalėdines dekoracijas, žaislus.

,,Žvirbliukų“ grupei- už raštines, san. higienos priemones,  knygas, stalo žaidimus, lėlių rūbelius, oro ventiliatorių, oro drėkintuvą.

,,Boružiukų“ grupei- už spalvotą kilimą, kalėdines dekoracijas.

,,Mikės Pūkuotuko grupei“- už dėliones, žaislus, popierių piešimui, liemenes-atšvaitus, 4 kepurytes, elementus naujiems žaislams, žaidimus, konstruktorių rinkinius. Organizuotus adventinius siurprizus: ,,Pasidaryk rėmelį nuotraukai‘‘, Foto sesija: ,,Kuo užaugęs noriu būti“, ,,Kalėdų dovana tėveliams“, Kalėdinė pasaka“, ,,Žaisliukas eglutei“, ,,Papuošk meduolį“.

,,Kačiukų“ grupei- už numegztas suknytes lėlytėms, lėkštutes ir puodelius, radijo imtuvą, kalėdines dekoracijas.

,,Girinukų“ grupei- lėlyčių komplektą, vaikišką viryklę, 2 modelino rinkinius, dėliones, knygutes, advento vainiką, kalėdines dekoracijas.

,,Drugelių” grupei- už padėkliukus ir laikiklius servetėlėms, raštines priemones, kalėdines dekoracijas, adventinį siurprizą ,,Žaisliukas eglutei”.

Nuoširdžiai dėkojame,

bendruomenės vardu,

direktorė Stasė Šešeikienė